Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2024

Καλό φθινόπωρο...

    Η θερινή περίοδος 2024 έφτασε στο τέλος της! Θα τα ξαναπούμε το καλοκαίρι του 2025! Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !

Σ/Κ 7-8/9 (9 μμ): Τελειώνει με εμάς

Το Σάββατο 7 και Κυριακή 8/9 στις 9 μμ προβάλλουμε την τελευταία ταινία για φέτος: "Τελειώνει με εμάς" (ΙΤ ΕΝDS WITH US) Μια κοινωνική ταινία σε διασκευή του best-seller της Κόλιν Χούβερ, με την Μπλέικ Λάιβλι.  

Πέ 5 - Πα 6: ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

  Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6/9 προβάλλουμε μια φρέσκια ρομαντική περιπέτεια: ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ (ΤΗΕ FALL GUY) Mε τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Eμιλι Μπλαντ. Μια προβολή 9 μμ (διάρκεια 2.05')

Τρ 3 - Τε 4/9: Back to Black

Τρίτη 3 και Τετάρτη 4/9 παρουσιάζουμε την μυθιστορηματική ζωή της μοναδικής Εϊμι Γουάινχαους σε μια νέα δραματοποιημένη βιογραφία: Back to Black Η ερμηνεία της Μαρίσα Αμπέλα θεωρήθηκε συναρπαστική από κοινό και κριτικούς στον ρόλο της Amy Winehouse. Βρετανική παραγωγή 2023. Μια προβολή στις 9 μμ (διάρκεια 2.05')    

Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού (Κ.1 - Δ.2/9)

Την Κυριακή 1η και Δευτέρα 2/9 προβάλλουμε την φετινή, επική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε: Οι Δολοφόνοι του Aνθισμένου φεγγαριού (Killers of the Flower Moon) με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον  Ρόμπερτ ντε Νίρο και την Λίλυ Γλάντστοουν. Mε 10 υποψηφιότητες για Οσκαρ 2024 ! Το Αθηνόραμα (4 αστέρια) γράφει: "Ο ορισμός του μεγάλου σινεμά: χορταστικό θέαμα, πλούσια δραματουργία, στιβαρή σκηνοθεσία, συναρπαστικοί χαρακτήρες και μια διεισδυτική ματιά στην αιματοβαμμένη αμερικανική ιστορία". Μια προβολή στις 9 μμ, διάρκεια 3.05'.